Language: /
Καλέστε μας: +30 22340 29 040
Αμφίκλεια, Φιλίας 41, 350 02 Δείτε το χάρτη
Τύποι Δωματίων

Τύποι Δωματίων΄Τα δίκλινα δωμάτια “Ηλίανθος” και “Δάφνη

Κάθε δωμάτιο του ξενώνα είναι διαφορετικό. Κατ΄αρχήν έχει τα χρώματα του φυτού που φέρει το όνομά του. Ακόμη και τα έπιπλα δεν είναι πάντα ίδια. Ο “Ηλίανθος” έχει μιά πανέμορφη παλιά γωνιακή ντουλάπα, ενώ η ΄”Δάφνη” μιά ιδιαίτερη κατασκευή με τζαμένιες πόρτες.

Και οι δύο χώροι λούζονται με το πρωινό φως του Παρνασσού, μέσω δύο παλιού τύπου ψηλών παραθύρων με φεγγίτη. Όπως και όλα τα δωμάτια, διαθέτουν χρωματιστά φυσητά φωτιστικά με απλίκες, τηλεόραση νέου τύπου, χαλιά και βάση για τις αποσκευές. Στα κομοδίνα θα βρείτε το σεσουάρ για τα μαλλιά, ενώ στο μπάνιο τα ιδιαίτερα σαμπουάν και αφρόλουτρα.

Δείτε τις σελίδες: Ηλίανθος, Δάφνη

Το τρίκλινο δωμάτιο “Ανεμώνη

Η “Ανεμώνη” δεσπόζει στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Διαθέτει ένα δίκλινο κρεβάτι και έναν καναπέ που μετατρέπεται σε κανονικό κρεβάτι.

Μπαίνοντας κανείς στο χώρο βλέπει στον απέναντι τοίχο ένα μεγάλο παράθυρο και δίπλα του μια μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε ένα παλαιού τύπου μπαλκόνι που βλέπει στον κήπο. Μέσα στο έπιπλο της τηλεόρασης υπάρχει ψυγείο, ενώ στα συρτάρια του γραφείου θα βρείτε το σεσουάρ.

Δείτε τη σελίδα: Ανεμώνη

Τα οικογενειακά δωμάτια “Ίριδα” και “Μιμόζα

Η “Μιμόζα” είναι δίχωρο με εσωτερική πόρτα. Περιλαμβάνει στο ένα δωμάτιο ένα διπλό κρεβάτι και στο δεύτερο δύο μονά. Έχουν βέβαια κοινό μπάνιο.

Ή “Ίριδα” είναι ενιαίος χώρος σε δύο επίπεδα που τα χωρίζει μικρός εσωτερικός τοίχος, όπου από την μία πλευρά υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι και από την άλλη δύο μονά.

Και οι δύο αυτοί οικογενειακοί μας χώροι βρίσκονται στο ισόγειο του παλιού Αρχοντικού, διατηρούν στους χώρους τους τα παλαιά τζάκια, τα οποία όμως λειτουργούν με κεριά για λόγους ασφαλείας. Διαθέτουν από δύο τηλεοράσεις, χρηματοκιβώτιο και μικρό γραφειάκι με ωραίο παλαιό καθρέπτη και σεσουάρ για τα μαλλιά. Η “Μιμόζα” διαθέτει επίσης μικρό ψυγείο ενώ η “Ίριδα” μικρό στερεοφωνικό συγκρότημα.

Δείτε τις σελίδες: Ίριδα, Μιμόζα

Οι σοφίτες “Κυκλάμινο” και “Γαλάζιο Γιασεμί

Στις σοφίτες η αίσθηση είναι διαφορετική, εξ αιτίας της επιβλητικής εμφανούς ξύλινης στέγης με τα κεκλιμένα παράθυρα, από όπου ακόμη και από το κρεβάτι μπορεί κάποιος να δει το βουνό διαφορετικό την κάθε εποχή.

Εκεί συναντάμε δύο άνετες σουίτες. Δεξιά το Γαλάζιο Γιασεμί που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερα άτομα και αριστερά το Κυκλάμινο, έναν άνετο χώρο με τρία κρεβάτια.

Και οι δύο αυτοί χώροι διαθέτουν μπάνια με υδρομασάζ, ψυγείο, στερεοφωνικό συγκρότημα και το μεν “Γαλάζιο Γιασεμί” διθέσιο καναπέ που γίνεται κρεβάτι, ενώ το “Κυκλάμινο” μιά όμορφη μπερζέρα.

Σίγουρα είναι από τους πιο όμορφους χώρους του ξενώνα που όσοι τους επισκέπτονται μιά φορά, επιδιώκουν να ξανααπολαύσουν τους χώρους το συντομότερο.

Δείτε τις σελίδες: Κυκλάμινο, Γαλάζιο Γιασεμί

΄Το μονόκλινο, ή για πολύ ερωτευμένους, δίκλινο, “Μυρτιά

Πρόκειται για το μικρότερο δωμάτιο του ξενώνα, με ημίδιπλο κρεβάτι φάρδους 140 cm. Κατά τα λοιπά δεν υστερεί σε τίποτα από τα υπόλοιπα δίκλνα δωμάτια του ξενώνα.

Δείτε τη σελίδα: Μυρτιά

 

Κάντε ΚράτησηΣτείλτε μας ένα μήνυμα

με τις επιθυμητές ημερομηνίες και τα σχόλιά σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για διαθεσιμότητα και τιμές.

Σχόλια Επισκεπτών

Αξέχαστη διαμονή, φανταστική φιλοξενία στον χειμωνιάτικο Παρνασσό!

Μαργαρίτα Λ., Επισκέπτης